Tickets 2 Cities -

Hoe lang duurt een bezoek aan het Moco Museum?

Ga terug

Het Moco Museum is een van de bekendste musea in Amsterdam. Het museum staat voornamelijk bekend om zijn moderne kunstwerken, bijzondere tentoonstellingen en de verschillende evenementen zoals de Amsterdam Fashion Week die er georganiseerd worden. In een andere blog hebben we al uitgelegd wat het Moco Musuem is en waarom het museum een bezoek waard is. Wij snappen dat u misschien ook nog wilt weten hoe lang u ongeveer rondloopt in het Moco Museum om alle kunstwerken en tentoonstellingen te kunnen bewonderen. Daar gaan we dan ook meer over vertellen in deze blog! Wij hopen dat we u zo een beter beeld kunnen geven over hoe lang een bezoek duurt aan het Moco Museum.

Hoe lang duurt uitje in Moco Museum?

Hoe lang een bezoek aan het Moco Museum duurt mag u normaalgesproken helemaal zelf weten, omdat u alle tijd mag nemen om kunstwerken op uw gemak te bekijken. Helaas wordt er door de COVID-19 maatregelen gewerkt met tijdsloten. Dit betekent dat u een bepaald tijdslot moet reserveren als u het Moco Museum gaat bezoeken. Het museum is op maandag tot en met donderdag geopend van 9:00 tot 19:00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 9:00 tot 20:00 uur. Gedurende deze openingstijden begint er iedere 20 minuten een nieuw te reserveren tijdslot. Gedurende de tijdsloten krijgt u een bepaalde tijd om verschillende ruimtes te bekijken. Maar u heeft alsnog genoeg tijd om alles in het museum rustig te bekijken. Het voordeel van de tijdsloten is dat u met minder bezoekers een ruimte hoeft te delen en alle kunstwerken en tentoonstellingen goed kunt bekijken zonder dat er een groep mensen voor staat. Ondanks de COVID- 19 maatregelingen is het nog altijd mogelijk om met een groep van meer dan 16 mensen het museum te bezoeken.

Wat nog meer te doen in Amsterdam

Weet u nog niet hoe lang u in het Moco Museum wilt doorbrengen, maar wilt u er wel zeker van zijn dat u zich een hele dag in Amsterdam kunt vermaken? Naast dat u bij Tickets2Cities voordelig een bezoek aan het Moco Museum kunt reserveren, kunt u er nog veel meer activiteiten in Amsterdam boeken. Zo kunt er bijvoorbeeld ook een “Canal Cruise” reserveren. U zult dan nog meer kunst kunnen bewonderen terwijl u vaart over de grachten van Amsterdam. Het Moco Museum ligt aan het Amsterdamse Museumplein, waardoor u vanuit daar makkelijk andere bezienswaardigheden in Amsterdam kunt bezoeken. Ondanks de tijdsloten die er momenteel gelden wanneer u het Moco Museum bezoekt, kunt u zelf nog grotendeels bepalen hoe lang het bezoek aan het museum en de rest van Amsterdam zal duren. Het museum wordt door de meeste bezoekers niet als enorm groot ervaren. Dit betekent niet dat er niet veel kunst te zien valt. Er zijn in ieder geval genoeg kunstwerken, schilderijen, tentoonstellingen en andere vormen van moderne kunst die het bezoek aan het Moco Museum zeker de moeite waard maken.